Alt det med småt

Der er en stor konkurrence på markedet for bredbånd, og det medfører, at du som forbruger vil kunne finde rigtig mange tilbud på bredbånd, der ser rigtig lovende ud. Selvom prisen måske synes lav, så skal du stadig holde øjnene åbne, for der er andre faktorer end den pris, du bliver præsenteret for, der har betydning for dit valg.

Mange firmaer har nemlig en pris de tilbyder i en periode, til dig der lige har tegnet abonnement. Det betyder, at din reelle månedlige pris vil blive højere, og det kan måske slet ikke svare sig at vælge dette firma. Især da du mange steder vil binde dig til deres service i en længere periode, og at du derfor kommer til at betale en højere samlet pris, end du ville kunne få et abonnement til andre steder.

Andre vil måske lokke med andre tilbud så som gratis abonnement til en streamingtjeneste i en periode. Det kan også lyde lokkende, hvis du ikke allerede har et abonnement der, men her skal du både overveje, om det er noget, du vil benytte dig af overhovedet, samt at du selvfølgelig efter den gratis periode automatisk overgår til at blive betalende abonnent på denne service og dermed kommer til at betale det ekstra hver måned.

Du skal også kigge på, om den udbyder, du har i tankerne kan levere bredbånd i den hastighed, du gerne vil have, og samtidig et bredbånd, der er stabilt hele døgnet rundt og alle årets dage.

Endeligt sal du også overveje, hvad dit behov er for henholdsvis upload og download. Det første er relevant, hvid du spiller spil online for at undgå forsinkelser i spillet. Der er ikke meget sjov i at spille hverken single- eller multiplayer online, hvis spillet hakker for meget, eller hvis forsinkelserne gør, at det ikke er muligt at spille. Downloadhastigheden er afgørende for, om du kan streame film, serier med mere, uden de hakker og giver for mange afbrydelser løbende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *