logo

Høj konkurrence på billig internet

Det er efterhånden blevet en folkeret at kunne få billig internet uanset, hvor du bor i Danmark. Sammenlign priserne på billig internet her på siden og find let den billigste internet udbyder.

Hvis du er ude efter den billigste form for internet er hastigheden for dig 2-5 Mbit. Den kan det hele og er klart den billigste måde for dig at komme på internettet på.

Du kan herunder se priser fra danske internetudbydere på de mest solgte hastigheder, samt vores anbefaling på hvor du får mest for pengene netop nu.

Vi anbefaler Telia til 10 Mbit/s

Hos Telia får du frem til d. 30. August den billigste oprettelse kombineret med en lav fast pris, trådløs router til 0,- og god kundeservice.

 • Første to måneder til 0 kr.
 • Oprettelse til 0 kr.
 • Trådløs router til 0,- (spar 400,-)
 • Bestil online og få 100,- i rabat

Prissammenligning af de mest valgte internethastigheder:

Oprettelse
Inkl. Forsendelse mm.

Samlet pris
over 6 mdr.

Månedligt Abonnement

Hastighed
Download / Upload

Bestil

119,00

kr.

796,00

kr.

199,00

kr.

10 / 1

mbit

Telia: Få de første to måneder til 0 kr. netop nu.

99,00

kr.

895,00

kr.

199,00

kr.

10 / 1

mbit

0,00

kr.

1.494,00

kr.

249

kr.

25 / 3

mbit

YouSee: Kræver kabel-tv fra YouSee.

398,00

kr.

1.982,00

kr.

264,00

kr.

20 / 2

mbit

199,00

kr.

1.393,00

kr.

199,00

kr.

12 / 1

mbit

Billig Internet – Hvad skal man kigge efter?

Når du skal vælge billig internet kan det være lige til højrebenet udelukkende at kigge på prisen. Det er dog en farlig ting at gøre, da der hører mange ting med i hele valget.

Hvis du udelukkende er ude efter en billig internet forbindelse til at gå på nettet med en gang i mellem og den skal være så billig, som overhovedet muligt kan du snildt kun kigge på prisen.

Er du derimod ude efter at få godt internet til en billig penge er du bestemt kommet til det rette sted. I ovenstående prisoversigt kan du se mindstepriser mm. men også vores anbefaling. Vores anbefaling er nemlig ikke altid det billigste internet alternativ.

Vi går op i, at du får stabilt internet og en kundeservice, der kan hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Husk at se på ekstraudstyret ved billig internet

Vælger du det billigste internet overhovedet kan du risikere, at du ikke får en router med i købet. Den skal du selv ud og købe efterfølgende.

Dog kunne du have fået en router med gratis, hvis du bare havde bestilt billig internet hos en anden internetudbyder i Danmark, hvor prisen måske er 10 kr. mere per måned havde du fået en router med gratis.

Følger der telefoni med?

En sidste ting, som du skal have for øje, når du bestiller internet er om der følger telefoni med. Du kan ofte få telefoni med gratis, når du bestiller internet og her sparer du altså yderligere hver evig eneste måned.

Derfor kan det billigste internet på papiret godt ende med at blive det dyreste alternativ.Har du spørgsmål? Stil dem her:

 1. Erik siger:

  Om kort tid flytter vi tilbage til DK fra Spanien og i förste omgang skal vi bo i sommerhus hvor der er et tlf stik men vi har ingen fast telefonabonnement
  Vi har 2 computere og söger nu bedste OG BILLIGSTE FORBINDELSE TIL ET mobilt INTERNET.
  Hvad skal vi välge efter Jeres opfattelse og kan man tilslutte flere end 1 computer til samme forbindelse ?
  Erik andersen

  paa forhaand tak for info

 2. Christian Hahn // Redaktør siger:

  Hej Erik,

  Hvis jeg var dig så ville jeg vælge en fast forbindelse, da dette ofte kører bedre end det mobile og er billigere hvis du skal have en hurtig hastighed.
  Telia og Fullrate har nogle gode tilbud for tiden som du kan kigge nærmere på.

  Skal det dog være mobilt vil jeg anbefale dig 3, da de har den bedste dækning, på deres hjemmeside kan du også se præcist om de dækker hos dig.
  Og ja hos 3 har du mulighed for at få en trådløs router i stedet for blot et usbstik, dvs. du kan tilslutte flere computere til dit mobile bredbånd.

  Mvh.
  Christian