Kombinationer og familierabatter

Hvis du er på udkig efter hurtigt, stabilt og billigt bredånd, kan det svare sig at kigge efter kombinationsløsninger, hvor du kan samle andre slags abonnementer samtidig og dermed samlet spare penge. Der er mange forskellige løsninger, og hos nogle udbydere kan du sammensætte dit abonnement, så det er som skræddersyet til dine behov.

Det første, du vil tænke på er at samle dit bredbånd og dit mobilabonnement samme sted. Det er også en løsning du kan finde rigtig mange steder, og med samlingen kan du få opnå en stor samlerabat. Oveni disse tjeneste, kan du så vælge de abonnementstyper, der passer dig bedst hvor man for eksempel for andre serivces oveni som streamingtjenester eller musik.

Der er også andre abonnementer du kan samle under et, det er for eksempel TV, mobilt bredbånd og fastnettelefoni. Det sidste er der ikke mange, der bruger længere, men du kan finde abonnementer, hvor du ikke betaler for at have en fastnettelefon, men alene betaler, hvis du bruger den. Det kan medføre, at du alligevel vælger at beholde den, for den er nu rar at have.

Mobil bredbånd er en løsning for mange, der gerne vil have deres internet med på farten og samtidig ikke vil være afhængig af kun at kunne bruge data fra mobiltelefonen på dette. Endeligt er der muligheden for TV, som kan give mulighed for at tilvælge lige de kanaler, du gerne vil kunne se.

En anden løsning er familieabonnementer, der er en løsning, hvor du får en bredbåndsforbindelse der giver hele hustanden mulighed for at være online og streame på en gang, da der er en høj hastighed, men samtidig kan andet som mobiltelefoni samles hos samme firma med en god rabat. Det er primært familier med større børn, der kan få glæde af dette, men studerende der deler en lejlighed, kan sagtens deles om deres bredbånd på samme måde, da slægtskab ikke er et krav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *